In de opmaak van de voedselstrategie willen we heel gericht met de horeca op zoek gaan naar welke opportuniteiten en uitdagingen er voor hen liggen, waar er vraag is naar nieuwe initiatieven, waar er nood is aan nieuwe samenwerkingen. Zodat we ecologische en economische belangen kunnen verenigen.
Daarom organiseren we op 19/4 van 14u tot 16u een online workshop. We gaan er aan de slag met de duurzame horeca van de toekomst en tekenen gezamenlijk de eerste acties uit. Hoe krijgen we lokale producten eenvoudig tot in horecazaken? Hoe zorgen we dat er niks verloren gaat? Hoe kan ik mijn bedrijfsvoering en kostenplaatje optimaliseren door slim om te gaan met grondstoffen?
Heb jij zin om mee aan de virtuele tafel te schuiven en mee na te denken over de horeca van de toekomst? Ben je chef of uitbater van een restaurant? Ben je actief in de horeca of bied je diensten aan de horeca? Mis deze kans niet om het horecaluik van het Antwerpse voedselbeleid mee vorm te geven.
Schrijf je in voor 12/4 via onderstaande link. De link voor de workshop zelf ontvang je kort voor de workshop.
Schrijf je in voor de workshop
Inschrijven