Toekomstverbond Oosterweel

Overdering
Grote stap voorwaarts voor leefbaarheid in Antwerpse ringzone

Lees hier de volledige nieuwsbrief over de selectie gemaakt van 18 overkappings- en leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone.

Ringdagen mei 2018

U kan de infopanelen van de Ringdagen einde mei 2018, met een korte toelichting, hier bekijken.

De redactie van Gazet van Antwerpen stelde een overzichtelijk dossier samen over het ontwerpwerk van de teams in woord en beeld. Je vindt hierin een volledig overzicht per zone: 31 concrete voorstellen voor Ringprojecten.

Historisch toekomstverbond voor Antwerpen

Met dit toekomstplan scharen de overheden en burgerbewegingen zich achter verschillende maatregelen die van Antwerpen een leefbare én vlot toegankelijke stadsregio maken. 

Ambitienota voor de overkapping van de Antwerpse Ring

De ambitienota voor de overkapping van de Antwerpse Ring is een kompas voor de toekomst. Zowel op vlak van leefbaarheid, als op vlak van mobiliteit. Want: het verhaal van de Antwerpse Ring is geen of-of-verhaal; wel een én-én-verhaal. Leefbaarheid en mobiliteit zijn immers beide urgent. Intendant Alexander D¹Hooghe ging op zoek naar raakvlakken en gedeelde opvattingen. De ambitienota is zijn lezing van de situatie en schetst de weg vooruit. Die is snel, radicaal en ambitieus.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer