Schipperskwartier en Centrum

Gianni Camilleri

Driewerf Hoera! Publieke werf 2: ga op het Sint-Annaveer in gesprek over alle stromen van mensen en verkeer op en rond het Steenplein

Dit moment is afgelopen.

De Scheldekaaien zijn volop in ontwikkeling. De kaaien zijn altijd een plek geweest van mensen en goederen, van handel en overslag, van economische kracht en van een stad die zich door de geschiedenis heen in verschillende gedaanten aan de Schelde heeft getoond. Om dat te behouden voor de toekomst zijn vernieuwingen en verbeteringen nodig.

Samen met bewoners van de stad willen wij vorm geven aan de toekomst van de kaaien, van Zuiderterras tot Noorderterras. We zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en willen graag met u in gesprek over wat de kaaien voor u betekenen. Wanneer komt u daar? Wat is uw lievelingsplek? Heeft u een mooie herinnering die u met ons wil delen of een uitgesproken idee van wat er in de toekomst niet mag ontbreken? Kom en vertel het ons!

Van zondag 5 mei tot en met woensdag 8 mei bent u tussen 13 en 17 uur welkom óp het Sint-Annaveer tussen Linkeroever en rechteroever. Het Sint-Annaveer vertrekt op Linkeroever aan de steiger aan de Thonetlaan. Op rechteroever vertrekt het veer aan de steiger aan het Steenplein. U kan de dienstregeling van het veer raadplegen op de website van VLOOT. Het veer is, zoals altijd, gratis.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer