Park Groot Schijn: werfzones

16 maart 2019
Jeugdverenigingen planten mee bomen toekomstig bos aan

Park Groot Schijn is de laatste jaren uitgegroeid tot een echt park, een plek voor iedereen in Deurne en omstreken. Met de verdere groei van het park verhuisden een aantal sportvelden van het gebied achter de atletiekpiste naar de eerste Sportkamer. De vrijgekomen ruimte wordt nu ingericht als een toekomstige bos met heel wat open speelplekken, ideaal voor gezinnen met kinderen en voor jeugdverenigingen.

Lees meer
april 2018
Park Groot Schijn: start aanleg centraal plein

In april 2018 is de aanleg van het centrale plein, het kloppende hart van het park, van start gegaan.  Ook de tweede fase van de parkaanleg met daarin de aanleg van de verschillende paden doorheen het park.

30 november 2017
Opening Sportkamer

Op 1 december 2018 is het nieuwe sportgebouw en de eerste kunstgrasvelden officieel geopend. Na de volkstuinen en natuuraanleg in het zuiden en het speelbos is dit het derde onderdeel van het park dat klaar is om zijn eerste gebruikers te ontvangen.

 

Lees meer
01 augustus 2017
Start aanleg van het kunstgras op de sportvelden

Vanaf begin augustus start de aannemer met het uitrollen van de grasmatten op de vier nieuwe sportvelden.

12 december 2016
Eerstesteenlegging sportgebouw

Het leggen van de symbolische eerste steen voor het nieuwe sportgebouw in de sportkamer Park Groot Shijn gelegd, in aanwezigheid van de voorzitter van de toekomstige vzw Springs en de bevoegde schepenen van de stad en het district Deurne. Als alles volgens planning verloopt, nemen de vier clubs tegen eind 2017 hun intrek  in de nieuwe sportkamer.

04 september 2016
Werken aanleg sportkamer gestart

In september zijn de eerste werken aan de sportkamer van start gegaan. In de eerste fase zijn er een aantal gebouwen en het skatepark afgebroken.  Er is gestart met de bouw van het nieuwe sportgebouw.

20 maart 2016
Inspelen Speelbos

De jeugdverenigingen uit Deurne hebben het speelbos in Park Groot Schijn officieel ingespeeld met een groot bosspel. Zo moest elke groep onder andere een kamp bouwen en een vlag voor hun kamp maken.

Lees meer
25 oktober 2015
Start inrichting Speelbos

De eerste werken aan het Speelbos in Park Groot Schijn zijn van start gegaan.  Eerst worden de avonturenslinger en de centrale klimtoren gebouwd.  Daarna volgt de aanleg van het cirkelpad doorheen het bos.  

11 oktober 2013
Opening Volkstuinen

Feestelijke inhuldiging van de nieuwe volkstuinen- en natuurgebied.  Het district en de stad planten ook de eerste boom binnen de natuurontwikkeling.

19 september 2012
Start aanleg Volkstuinen

Start van de aanleg van 172 volkstuinen en de natuurontwikkeling rond de Koude Beek.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer