Park Groot Schijn: het park

Sigrid Spinnox
09 december 2018
Festival 'Deurne Wintert'

Trek uw winterjas aan, spreek af met vrienden of familie en kom op 7, 8 en 9 december 2018 naar Park Groot Schijn. Dat is de plek waar het winterfestival ‘Deurne Wintert’ dit jaar de tenten opslaat. Net als de vorige jaren belooft het opnieuw een warm en gevarieerd spektakel te worden met vuuracts, theater, comedy, muziek, gratis schaatsen en nog veel meer.

Lees meer
03 oktober 2018
Opening skatepark en parkplein

Park Groot Schijn blijft groeien! Sinds 3 oktober 2018 is het nieuwe centrale parkplein en het skatepark op het plein helemaal klaar om skaters te ontvangen.

Lees meer
20 juni 2018
Beheer van het park - werkoverleg

Werkoverleg rond het beheer van het park buiten de kamers en de gronden in consessie.

13 mei 2018
Restanten eerste hoevebebouwing gevonden

In de werfzone van park fase 2, zijn de restanten gevonden van de eerste hoevebebouwing, nabij de Master Schmidthoeve. De dienst archeologie van de stad Antwerpen heeft dit nu kunnen inventariseren.

april 2018
Park Groot Schijn: start aanleg centraal plein

In april 2018 is de aanleg van het centrale plein, het kloppende hart van het park, van start gegaan.  Ook de tweede fase van de parkaanleg met daarin de aanleg van de verschillende paden doorheen het park.

14 februari 2017
Bevraging Skate-Hotspot

Alle skater en geïnteresseerden mochten hun commentaar en opmerkingen delen over de nieuwe plannen van de skate-hotspot in Park Groot Schijn.

Lees meer
08 november 2015
Overleg betrokkenen Centraal Plein

Alle betrokken verenigingen werden bij elkaar geroepen om samen te kijken naar de toekomstige ontwerpopdracht van het centrale plein. Aangezien er heel wat verenigingen betrokken zijn bij het centrale plein, werden al deze verenigingen samen geroepen om de ontwerpopdracht samen te bekijken. 

09 april 2015
Inspraakmoment skatepark

Een oproep via facebook, mooi weer en een workshop om jongeren aan te spreken, dat waren de ingrediënten om het inspraakmoment over het nieuwe skateterrein geslaagd te noemen.

Lees meer

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer