Park Groot Schijn: Atletiekkamer

Stad Antwerpen

De atletiekpiste in het park blijft behouden op zijn huidige locatie.  De aanleg van het park rond de piste zorgt ervoor dat de piste een volwaardig onderdeel wordt van Park Groot Schijn.

 

Waarom dit project?

Tot voor kort was de atletiekpiste een eiland op zichzelf, zonder enige verbinding met de omliggende omgeving. Het weghalen van de omheiningen rond de piste, samen met de aanleg van een nieuwe groene voeg tussen de atletiekpiste en de nieuwe sportkamer, is de piste een volwaardig onderdeel van het park geworden.

thumb_atletiekkamer.jpg Stad Antwerpen
De reeds bestaande atletiekpiste is mee als kamer opgenomen in het volledige park.

Wie werkt eraan mee?

Samen met de gebruikers van het park heeft het ontwerpteam van BUUR, HOSPER, BULK en ARA de plannen voor het aansluiten van de bestaande atletiekpiste op het nieuwe park uitgewerkt tot een uitvoerbaar plan.

Praktische info over de atletiekpiste kan u hier terugvinden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer