Paviljoen Antwerpen Morgen

Open vanaf 24 maart
TIJDELIJK GESLOTEN Paviljoen Antwerpen Morgen

OPGELET:

Lees meer
Valentijn
Valentijn in het paviljoen Antwerpen Morgen

Op 14 februari is er alleen maar liefde in het paviljoen van Antwerpen Morgen.

Lees meer
Let's get digital
MNM strijkt neer in het Paviljoen tijdens Let's get digital

Zaterdag 21 september werd het paviljoen voor één dag omgebouwd tot mobiele radiostudio. MNM bracht live verslag uit van het evenement Let's get digital, een initiatief om jongeren warm te maken voor wetenschap en innovatie. De bezoekers konden alvast een kijkje nemen in de Antwerpse plannen voor de toekomst.

 

februari 2019
Studenten TU Eindhoven bezoeken het Paviljoen

Bachelor en masterstudenten architectuur van TU Eindhoven bezoeken het Paviljoen Antwerpen Morgen. Ze krijgen een presentatie van Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp over zijn visie op stadsontwikkeling.

juni 2018
Inspiratienota ‘Ruimte geven aan de stad van morgen’

De inspiratienota ‘Ruimte geven aan de stad van morgen’, goedgekeurd door het college in mei 2018, omvat de speerpunten voor een globale ruimtelijke toekomstvisie voor Antwerpen met een tijdshorizon tot 2050. Ze synthetiseert de onderzoeksfase die van 2016 tot 2018 liep en vormt de basis voor het nieuwe Strategisch Ruimteplan Antwerpen (SRA) dat vanaf 2019 wordt uitgewerkt.

De nota is opgebouwd volgens drie generieke thema’s die antwoord geven op verschillende uitdagingen waar de stad in de toekomst voorstaat: levendige woonstad, slimme netwerkstad en veerkrachtig landschap.

Download hier de digitale versie, zowel van de samenvattende brochure als van de uitgebreide versie. De brochure kan u zowel in het Nederlands als in het Engels downloaden.

thumb_©frederikbeyens_slotdebat_zuiderpershuis-119.jpg Frederik Beyens

Lees meer
Goedkeuring beleidsnota 2016-2020
Beleidsnota stadsbouwmeester 2016-2020

Op 24 november 2017 stelde Christian Rapp zijn beleidsnota '2016-2020 Atypische stadsbouwmeester' voor. Hierin legt hij zijn prioriteiten voor het ruimtelijk beleid van de stad vast.

thumb_cover_beleidsnota.jpg

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer