Paviljoen Antwerpen Morgen

TIJDELIJK GESLOTEN Paviljoen Antwerpen Morgen

OPGELET:

Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding coronavirus tegen te gaan. Het paviljoen is daarom tot en met tot het einde van de Coronamaatregelen gesloten. Hier vindt u alle info met betrekking tot openingstijden.

Bent u benieuwd hoe het Eilandje er binnenkort uit zal zien? Of waar de stad er binnen 10 jaar helemaal anders uit gaat zien? Of u wil gewoon weten wat er achter uw hoek zal gebeuren? Ontdek het in het paviljoen Antwerpen Morgen.

De tentoonstelling toont niet enkel de historische groei van de stad, maar laat bezoekers ook kennis maken met de projecten die de stad van morgen vormgeven. Via een interactieve digitale muur kan u meer dan 100 stadsontwikkelingsprojecten ontdekken. Daarnaast zijn er ook tal van maquettes, plannen en filmpjes die de toekomst van de stad tot leven laten komen. 

Praktische info

Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding coronavirus tegen te gaan. Het paviljoen is daarom van vrijdag 13 maart tot en met tot het einde van de Coronamaatregelen gesloten. Hier vindt u alle info met betrekking tot openingstijden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer