Park Groot Schijn

Park Groot Schijn: bereikbaarheid

Met de heraanleg van het park is het volledige Park Groot Schijn een autovrije voetgangerszone geworden. Alle paden doorheen het park zijn voorbehouden voor voetgangers en fietsers. Bent u met de wagen? Dan kan u parkeren op de centrale parking, of langs de Ruggeveldlaan. 

Stad Antwerpen
Bereikbaarheid Park Groot Schijn

Toegang voetgangers en fietsers

Vandaag zijn er 5 toegangen aan Park Groot Schijn die gebruikt kunnen worden door fietsers en voetgangers. Deze zijn aangeduid met een C op het plan hierboven.

  1. Ruggeveldlaan, tussen de atletiekkamer en de sportkamer west
  2. Ruggeveldlaan, het centrale 7 meter pad in het verlengde van de centrale dreef van het Rivierenhof
  3. August Van de Wielelei, ter hoogte van taverne Den Haas
  4. August Van de Wielelei, net voor de parking van Makro
  5. Autolei, aan de ingang van Makro

Parkeren in het park

Komt u met de wagen naar het park dan kan u parkeren op de tijdelijke parking aan de begraafplaats. Deze is bereikbaar via de Ruggeveldlaan. De inrit ligt iets voorbij het centrale 7 meter pad, ingang A op het plan hierboven. In het park zelf zijn er geen parkeerplaatsen voorzien.

Let op: u mag het park zelf niet inrijden. Een ANPR camera registreert de nummerplaat van elk voertuig dat de zone in- en uitrijdt en controleren of de wagen een vergunning heeft om de zone in te rijden. Heeft de wagen geen vergunning dan krijgt de eigenaar automatisch een GAS boete toegestuurd.

Leveren in het park

Uitbaters van de clubs of verenigingen in het park en hun leveranciers kunnen, voor het laden en lossen van grote stukken, een vergunning aanvragen om het park in te rijden via het centrale 7 meter pad, ingang B op het plan hierboven.

Deze vergunning kan u gratis verkrijgen wanneer u de aanvraag grondig motiveert, zoals materiaal uitladen om werken uit te voeren, clubs of verenigingen bevoorraden, verhuizen, etc. …

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer