Overkapping zone Noord

Kathleen-Michiels
Grote stap voorwaarts voor leefbaarheid in Antwerpse ringzone

Lees hier de volledige nieuwsbrief over de selectie gemaakt van 18 overkappings- en leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone.

De visie van Team Noord

In de presentatie hieronder kan u kennismaken met de eindvoorstellen van het ontwerpteam. Ook het eindrapport kan u hier raadplegen.
 

Ringdagen mei 2018

U kan de infopanelen van de Ringdagen einde mei 2018, met een korte toelichting, hier bekijken.

De redactie van Gazet van Antwerpen stelde een overzichtelijk dossier samen over het ontwerpwerk van de teams in woord en beeld. Je vindt hierin een volledig overzicht per zone: 31 concrete voorstellen voor Ringprojecten.

Team Noord en ringbouwers bepalen samen finale plannen

Team Noord werkt al enkele maanden samen met ge├źngageerde burgers uit Luchtbal en Merksem om hun plannen te verfijnen. Op het eind van dit traject schrijven de Ringbouwers een geloofsbrief. In dit geschreven document drukken ze hun steun uit voor de plannen en herinneren ze aan enkele aandachtspunten. Ontwerper Johan Van Reeth van Team Noord neemt ons mee naar enkele locaties die er in de toekomst helemaal anders kunnen gaan uitzien.

Bekijk hier het filmpje.

 

Ringdag 4 - Het resultaat

Op 18 april vond de laatste Ringdag plaats van Team Noord. We stelden het resultaat voor van 7 maanden co-ontwerpen met buurtbewoners. Wat zij van het eindresultaat vinden lees je in hun zgn. geloofsbrief.

Verder vindt u nog het materiaal dat we toonden en een begeleidende folder met de projecten die we naar voor schuiven.

Team Noord in actie

Ringdag 3 - de tentoonstellingspanelen en het verslag

Op 28 februari hielden we onze derde ringdag met Team Noord.  Hieronder kan u de tentoonstellingspanelen terugvinden en het verslag.

Ringdag 2 - de tentoonstellingspanelen

Op 6 december hielden we onze tweede ringdag met Team Noord.  Hieronder kan u de tentoonstellingspanelen terugvinden met presentatie van de eerste plannen.

Dit was de Ringdag zone Noord

 

Ontmoet het team Zone Noord

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer