Luchtbal

TV OA & A2O architecten

Werfbezoek Tampicopark

De stad werkt aan een nieuw, avontuurlijk en groen deel van het Tampicopark. Tijdens Luchtbal Feest op zaterdag 8 juni kan u een exclusieve rondleiding volgen achter de schermen van de werf.

Waarover gaat het? 

Sinds maart werkt de stad verder aan het Tampicopark in de wijk Luchtbal. Het eerste deel van het park werd al heraangelegd in 2013 en nu volgt dus ook het tweede deel: het stuk park aan het kinderdagverblijf. Er worden nog meer speelelementen, veel bomen en nieuwe paden aangelegd. 

In het najaar wordt de laatste hand gelegd aan het park: dan worden alle bomen en planten ingezaaid. Tegen het voorjaar van 2020 zal alles mooi in bloei staan. Tijdens de zomer wordt het park tijdelijk terug geopend voor de buurt. Als alles goed gaat, zou u tegen augustus opnieuw in het park kunnen spelen in een natuurlijk theater of een wadi en wandelen over de nieuwe paden.

In tussentijd nodigen we u graag uit voor een werfbezoek op zaterdag 8 juni, tijdens het feestweekend Luchtbal feest.  

Programma

7 juni
Tijdstip Inhoud
08.00 uur - 16.00 uur opening Luchtbal feest
10.00 uur - 10.30 uur opening infomarkt Sintelbaan: meer info en inschrijvingen aan de stand van district Antwerpen
10.30 uur - 11.15 uur werfwandeling 1: verzamelen aan infostand van district Antwerpen
11.30 uur - 12.15 uur werfwandeling 2: verzamelen aan infostand van district Antwerpen
12.30 uur - 15.00 uur werf Tampicopark: meer info aan de stand van district Antwerpen

Inschrijven

U kan zich hier online inschrijven en ons per mail laten weten of u deelneemt aan de wandeling van 11.30 uur of 12.30 uur. Dan bent u zeker van uw inschrijving. U kan ook op de dag zelf inschrijven op de infomarkt aan de stand van het district Antwerpen vanaf 11.00 uur. De infomarkt staat op de Sintelbaan. Wees op tijd want de plaatsen zijn beperkt. 

Wat mag u verwachten? 

De projectleider neemt u mee voor een rondleiding op de werf. Tijdens het werfbezoek geeft de projectleider meer info over de heraanleg, de gemaakte keuzes en hoe het er op de werf aan toe gaat. U heeft ook de kans om vragen te stellen.

We verzamelen aan de infostand van het district Antwerpen op de Sintelbaan en starten daar samen de wandeling naar het Tampicopark. Elke werfwandeling duurt ongeveer 45 minuten. Nadien komen we samen terug naar de infostand. 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer