Luchtbal

TV OA & A2O architecten

Werfbezoek Tampicopark

Dit moment is afgelopen.

Waarover gaat het? 

Sinds maart werkt de stad verder aan het Tampicopark in de wijk Luchtbal. Het eerste deel van het park werd al heraangelegd in 2013 en nu volgt dus ook het tweede deel: het stuk park aan het kinderdagverblijf. Er worden meer speelelementen, veel bomen en nieuwe paden aangelegd. 

In het najaar wordt de laatste hand gelegd aan het park: dan worden alle bomen en planten ingezaaid. De hagen worden gerooid en in de plaats wordt een bloemenweide aangeplant aan de woontorens. Daarnaast legt de stad ook nog een pluktuin, een evenementenweide, een speeltheater met glijbaan en een bijenhotel aan en wordt er een luifel geplaatst aan het sportveld.

Tijdens de zomer is een groot deel van het park tijdelijk geopend voor de buurt. Als alles goed gaat, zou u begin juli opnieuw in het park kunnen om te spelen tussen de waterheuvels. Tegen het voorjaar van 2020 zal alles uiteindelijk  in bloei staan.

In tussentijd nodigden we u  uit voor een werfbezoek op zaterdag 8 juni, tijdens het feestweekend Luchtbal feest.  

Programma

7 juni
Tijdstip Inhoud
08.00 uur - 16.00 uur opening Luchtbal feest
10.00 uur - 10.30 uur opening infomarkt Sintelbaan: meer info en inschrijvingen aan de stand van CO Luchtbal
10.30 uur - 11.15 uur werfwandeling 1: verzamelen aan infostand
11.30 uur - 12.15 uur werfwandeling 2: verzamelen aan infostand
12.30 uur - 15.00 uur infomarkt Sintelbaan: meer info aan de stand van CO Luchtbal

 

Hoe verliep de wandeling?

De projectleider nam de wandelaars mee voor een rondleiding op de werf. Tijdens het werfbezoek gaf de projectleider meer info over de heraanleg, de gemaakte keuzes en hoe het er op de werf aan toe gaat. Er was ook de kans om vragen te stellen.

We verzamelden aan de infostand van CO Luchtbal op de Sintelbaan en starten daar samen de wandeling naar het Tampicopark. De werfwandeling duurde zo'n uurtje.

 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer