Linkeroever

Patrick Henderyckx
Recreatieve kaart van Linkeroever

De stad geeft ruimte aan ontspanning, sport en spel op Linkeroever. Om de vele troeven in één oogopslag in de kijker te plaatsen, ontwikkelden we een recreatieve kaart van het gebied.

Download onderaan de kaart van Linkeroever in hoge resolutie en ontdek zo de vele ontspanningsmogelijkheden die er vandaag zijn.

U krijgt een overzicht van alle groene gebieden zoals Middenvijver, het Esmoreitpark en het Rot. U ziet waar er sportactiviteiten en speeltuinen zijn, zoals de  Robinsonspeeltuin en het skatepark. Verder ontdekt u ook de Finse looppiste met prachtig uitzicht op het zeilmeer Galgenweel, wandel- en fietsroutes in Middenvijver en het Sint-Annabos, sport- en spelgelegenheid aan Sint-Anneke Plage.

Ook bars en restaurants aan het ligstrand van Sint-Anneke Plage, het zwembad, de manege, de jachthaven en het cultureel en bouwkundig erfgoed kregen een plekje. En ten slotte wordt de bereikbaarheid niet uit het oog verloren: ook alle bus-, tram- en Velostations staan aangeduid op deze kaart. 

stad Antwerpen

Nieuwsbrief stadsontwikkeling Linkeroever

In november 2016 bedeelt de stad een brochure onder de inwoners van Linkeroever om hen in te lichten over de lopende projecten en vernieuwingen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer