Krugerbrug

Ney & Partners BXL en Omgeving cvba
22 mei 2019
Krugerbrug | Wat wilt u doen langs de nieuwe brug?

Op woensdag 22 mei kan u in de Blikfabriek (Crownfabriek) kennismaken met de ontwerpers en deelnemen aan workshops rond de invulling van de ruimtes rond de nieuwe brug. Kan er langs de nieuwe brug een zitplek, een picknickplek of een avontuurlijke speelplek komen? Kom af en vertel het ons!

Lees meer
24 januari 2019
Ontwerpteam voor nieuwe Krugerbrug gekend

Eind januari heeft de stad het ontwerpteam, een samenwerking tussen de bureaus Ney & Partners BXL en Omgeving cvba, gekozen voor het verder ontwerpen en bouwen van de nieuwe fiets- en voetgangersbrug. Het ontwerp bestaat uit 3 bruggen die telkens op een groene aanloophelling liggen. 

06 november 2018
Vijf ontwerpvoorstellen voor een nieuwe Krugerbrug

De Krugerbrug verbindt Hoboken met de Hobokense Polder en het groene industrieterrein Blue Gate dat nog in ontwikkeling is. De brug is in zeer slechte staat en voldoet niet aan de moderne comforteisen voor fietsroutes.

Lees meer
29 maart 2018
Projectdefinitie

EInde maart 2018 is de projectdefinitie voor de bouw van een nieuwe Krugerbrug, op de locatie van de huidige brug, goedgekeurd.  Met deze projectdefinitie gaat de stad op zoek naar een ontwerpteam voor de nieuwe fiets- en voetgangersbrug. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer