Krugerbrug

Ney & Partners BXL en Omgeving cvba

Vijf ontwerpvoorstellen voor een nieuwe Krugerbrug

Dit moment is afgelopen.

De Krugerbrug verbindt Hoboken met de Hobokense Polder en het groene industrieterrein Blue Gate dat nog in ontwikkeling is. De brug is in zeer slechte staat en voldoet niet aan de moderne comforteisen voor fietsroutes.

Geslaagd infomoment bij start van dit project

De buurt was op 25 oktober welkom in het dienstencentrum Portugesehofom de vijf ontwerpvoorstellen te ontdekken. Hier konden ze per ontwerp meegeven wat ze er goed of minder goed aan vonden.  De opmerkingen worden meegenomen bij de finale keuze van de ontwerpen.

Online enquête

Mensen die er op 25 oktober niet bij konden zijn, konden online de voorstellen bekijken en per ontwerp meegeven wat ze er goed of minder goed aan vonden.  Een kleine 270 mensen hebben via deze weg hun opmerkingen doorgegeven. Enkele fijne weetjes over de invullers: de enquête is het meest ingevuld door mannen, de gemiddelde leeftijd lag op 53 jaar en zo'n 75% woont in de buurt van de Krugerbrug.

thumb_Hoe-vaak-gebruikt-u-de-Krugerbrug.jpg Stad Antwerpen
Hoe vaak gebruikt u de Krugerbrug?

Volgende stap

Na het verwerken van alle resultaten worden deze meegenomen bij de finale keuze van het ontwerpteam.  Nadien gaat het ontwerpteam aan de slag op het voorstel verder uit te werken tot een definitief plan.  Ook u als gebruiker van de omgeving of als buurtbewoner zal tijdens het ontwerpproces verder betrokken worden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer