Felixatelier

PK en FelixArchief, Stadsarchief

TIJDELIJK GESLOTEN Bezoek de expo 'Onder de Leien. Een gracht vol schatten.'

OPGELET:

Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het Felixatelier is daarom van vrijdag 13 maart 2020 tot het einde van de Coronamaatregelen gesloten. Hier vindt u alle info met betrekking tot openingstijden.

Ontdek de expo 'Onder de Leien. Een gracht vol schatten.' vanaf 21 februari in het Felixatelier. Centraal staan meer dan 150 vondsten die in de gracht van de Kipdorpsite werden teruggevonden.

Vier thema's brengen elke bezoeker terug naar de Kipdorpsite in en het leven zoals het was in de 16de eeuw: ontmoet, spel, strijd en bouw. Kleine en grote vondsten staan centraal, waaronder ook enkele topvondsten zoals het zwaard ten tijde van de Franse furie en een driekoningenkroon. 

Spel brengt u terug naar hoe de Antwerpenaar zich ontspannende rond de Kipdorppoort. | Lucid - februari 2020

Praktisch

OPGELET: Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het Felixatelier is daarom van vrijdag 13 maart 2020 tot het einde van de Coronamaatregelen gesloten. Hier vindt u alle info met betrekking tot openingstijden.

Felixatelier en Expo

open van dinsdag tot vrijdag 

doorlopend van 10 tot 16 uur

gratis

Sint-Felixpakhuis, Oudeleeuwenrui 29,  2000 Antwerpen

 

Meer info

archeologie@antwerpen.be

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer