Ringpark West

Lantis

AFGELAST Ringdag West

Dit moment is afgelopen.

Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom wordt dit infomoment uitgesteld naar een later, nog te bepalen datum.

Waarover gaat het?

De voorbije jaren kozen we verschillende leefbaarheidsprojecten om uit te werken bij de overkapping van de Ring. Op dit moment zijn we klaar voor de ontwerpfase. We willen dat u helemaal op de hoogte bent over waar we staan, aan het begin van het ontwerpproces. 

Wat mag u verwachten?

De uitgangspunten van waaruit het ontwerpteam nu zal starten met ontwerpen vindt u terug op de infotafels op het infomoment. Bovendien zijn er projectleiders aanwezig die u meer uitleg geven en al uw vragen beantwoorden.

Het ontwerpteam bestaat uit DE URBANISTEN – OMGEVING – COBE is uiteraard aanwezig. Lantis, het vroegere Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, werkt nauw samen met het ontwerpteam, zowel tijdens het ontwerpen als tijdens de uitvoering. Zo kan de uitvoering maximaal afgestemd worden op de reeds lopende werken voor de Oosterweelverbinding op Linkeroever. Ook zij zullen dus aanwezig zijn op de Ringdag. Zowel de stad Antwerpen als de gemeente Zwijndrecht zijn hier nauw bij betrokken. Daarom gaat er een moment door in Antwerpen (Linkeroever) en één in Zwijndrecht.

Meer info

Hier online vindt u ook meer informatie terug. Iedereen kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief en de verschillende stappen zo in de mailbox volgen.

Nieuwsbrief Ringpark West

Inschrijven

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ringparkwest@degroteverbinding.be

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer