Ringpark Groene Vesten

stad Antwerpen
04 maart 2020
Eerste Ringdag Groene Vesten

Dit jaar start de uitwerking van het ontwerp van het Ringpark Groene Vesten: de nieuwe groene ruimte langs de Ring van aan het Zuidstation tot aan het Rivierenhof. Kom op 4 maart 2020 kennismaken met het ontwerpteam, krijg meer informatie over de stappen die we gaan zetten en laat jouw stem horen!

Lees meer
Januari 2020
Ontwerpteam bekend

Het ontwerpteam van Ringpark Groene Vesten is bekend: BUUR-Latz-Greisch-S333 in samenwerking met Antea en Levuur. Net zoals bij ‘Over de Ring’ gaat het ontwerpteam bij hun voorbereidingen nauw samenwerken met de buurten, wijken en gebruikers.

26 en 27 november 2019
Ringdagen, de derde editie

Kom naar de Ringdagen en ontdek de 7 Ringparken en een Scheldebrug. U kan vragen stellen aan experten over hoe de Antwerpse Ring er in de toekomst uit zal zien.

Lees meer
September 2019
Goedkeuring projectdefinitie

Met de goedkeuring van de projectdefinitie voor Ringpark Groene Vesten worden alle vijf de ontwerpteams uit ‘Over de Ring’ uitgenodigd om een offerte in te dienen voor de uitwerking van ditRingproject. 

24 juni 2018
Grote stap voorwaarts voor leefbaarheid in Antwerpse ringzone

Lees hier de volledige nieuwsbrief over de selectie gemaakt van 18 overkappings- en leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone.

Nieuwsbrief lezen

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer