Ringpark Groene Vesten

stad Antwerpen

Eerste Ringdag Groene Vesten

Dit moment is afgelopen.

Eerste kennismaking met het ontwerpteam en de buurt

Met de eerste Ringdag achter de rug is het Ringpark Groene Vesten echt van start gegaan. Iets meer dan 250 geïnteresseerde kwamen kennis maken met het ontwerpteam BUUR-Latz-Greisch-S333 dat hier de volgende jaren aan de slag gaat.  

Naast het geven van informatie over het park en de volgende stappen hebben de ontwerpers ook heel wat informatie teruggekregen van de bezoekers. Zo konden ze meegeven wat er nodig is in de buurt, wat moet er blijven en wat ze liever niet willen. 

Tegen midden maart kan je hier het volledige verslag, met de verwerking van alle gekregen informatie, terugvinden. Kijk alvast hiernaast naar het beeldverslag van de avond.

Vestenbouwer.

Tijdens de eerste Ringdag en tot 11 maart kon je je opgeven om 'Vestenbouwer' te woren. De Vestenbouwers gaan aan de slag in een ‘werkatelier’. Samen met andere burgers kunnen ze nadenken over de vele uitdagingen binnen dit ontwerp. In totaal zijn er elf werkateliers, gepland tussen april 2020 en december 2021. Deze elf momenten organiseren we steeds met dezelfde groep Vestenbouwers. 

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ringparkgroenevesten@degroteverbinding.be

Ringdag gemist?

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en volg de verschillende stappen op de voet!

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer