De Grote Verbinding

stad Antwerpen
28 april 2020
AFGELAST: Ringdagen Oosterweel Rechteroever

OPGELET: Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom is dit infomoment afgelast. Hou antwerpenmorgen.be in het oog voor meer nieuws.

Lees meer
Internationale Design Week van 10 tot 15 februari
Internationale Design Week “Re-ACT by design” in Luchtbal en Lambrechtshoeken

De jaarlijkse Internationale Design Week (IDW) aan de Faculteit Ontwerpwetenschappen (Universiteit Antwerpen) staat dit jaar in het teken van de overkapping van de ring en het verbinden van Luchtbal en Lambrechtshoeken.

Lees meer
26 en 27 november 2019
Ringdagen, de derde editie

Kom naar de Ringdagen en ontdek de 7 Ringparken en een Scheldebrug. U kan vragen stellen aan experten over hoe de Antwerpse Ring er in de toekomst uit zal zien.

Lees meer
21 november 2019
Eurocities award voor 'cooperation' verzilverd

Antwerpen wint Europese prijs voor De Grote Verbinding

Op donderdag 21 november vond in Praag (Tsjechië) de jaarvergadering plaats van Eurocities, een netwerk van de belangrijkste Europese steden. Daar werden  de Eurocities awards uitgereikt voor uitstekende prestaties van aangesloten steden die de levenskwaliteit van de burgers verbeteren. De stad Antwerpen kreeg de hoofdprijs in de categorie ‘cooperation’ voor het participatietraject van de afgelopen jaren dat resulteerde in De Grote Verbinding.  
 

 

29 oktober tot 11 november
Ook op de Boekenbeurs maken we De Grote Verbinding

Van 29 oktober tot en met zondag 3 november vindt de Boekenbeurs plaats in Antwerpen. Wie meer wil weten over De Grote Verbinding kan terecht in de infostand in hal 4. Tot dan.

Lees meer
24 juni 2018
Grote stap voorwaarts voor leefbaarheid in Antwerpse ringzone

Lees hier de volledige nieuwsbrief over de selectie gemaakt van 18 overkappings- en leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone.

Nieuwsbrief lezen

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer