Circulair Zuid

Vintage- en designmarkt

Dit moment is afgelopen.

Op de Vintage- & designmarkt voor en door de bewoners van Antwerpen-Zuid is iedereen welkom om te kopen, rond te kuieren en te ontdekken. De binnentuin van seniorenresidentie Domitys en de omliggende straten worden omgevormd tot een hippe, inspirerende en circulaire markt.

  • Wie denkt een verborgen schat te hebben, kan zijn spullen bovendien laten schatten door de experts van veilinghuis Bernaerts. Zij zullen doorlopend stukken naar waarde schatten in de binnentuin van Domitys.
  • Blaas je oude spullen nieuw leven in. Mensen van wie een geliefd kledingstuk, fiets of smartphone aan herstelling toe is, kunnen hun spullen een tweede leven geven dankzij het repair café van het community center Circuit.
  • Bewoners van Antwerpen-Zuid kunnen zich ter plaatse inschrijven voor de activiteiten van Circulair Zuid en de slimme Circulair Zuid meters

De vintage- & designmarkt past binnen de ambitie van Circulair Zuid: spullen hergebruiken in plaats van weg te gooien is een voorbeeld van duurzaamheid. Bovendien biedt de markt de ideale gelegenheid voor bewoners om elkaar te leren kennen.

De markt is een organisatie van community center Circuit, het belevingscentrum van de Kringwinkel op Nieuw Zuid, serviceresidentie Domitys en Circulair Zuid.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer