Cadixwijk

AG VESPA - Bart Gosselin

Infomoment Cadixwijk

Dit moment is afgelopen.

Binnenstraten

Op 24 september starten de werken voor de heraanleg van de binnenstraten: de Cadixstraat, de Rigastraat, de Genuastraat en de Kempischdok-Westkaai. De heraanleg voorziet een gescheiden rioleringsstelsel, een rijweg voor dubbelrichtingsverkeer, comfortstroken voor fietsers, parkeerplaatsen en extra groen met boom-en plantvakken.

•    Kempenplein - Binnenvaartstraat
We starten ook met de aanleg van de kade aan het Kempenplein en de aanleg van een speeltuin en hondenloopzone in de Binnenvaartstraat.

•    New Yorkkaai en Schengenplein
Vanaf midden 2020 starten de werken aan het zuidelijke deel van de New Yorkkaai en de tweede fase van het Schengenplein aan het water. U kan mee nadenken over de aanleg van de New Yorkkaai en uw mening geven.

•    Ontwikkeling bouwblokken
We geven ook graag meer informatie over de verschillende bouwblokken in de wijk.

•    Noorderlijn
De werken aan de Noorderlijn gaan ijverig verder. Voor alle vragen hierover kan u terecht op het infomoment.


Locatie

Het infomoment vindt plaats in woonzorgcampus Cadiz, via de ingang van het hoofdgebouw op het Schengenplein. U kan er doorlopend terecht van 17 tot 20 uur.


Meer informatie

Voor meer informatie over het infomoment kan u terecht bij AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen: agvespa@antwerpen.be of 03 259 28 10.

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Lees meer